3Wheels treffen 2012 te Nederweert

De weersvoorspellingen waren niet al te goed maar wij wilden de gok wagen dat de weervoorspellers het weer eens bij het verkeerde eind hadden.

Opstaan, naar buiten kijken en de weervoorspellers gelijk geven, Het regende. dus de buienradar raadplegen en de regen zou na 10 minuten ophouden, dus in de trike kleren en wachten tot het zo ver was.

Dus om 8.45 uur vertrokken wij toch richting het noorden en zo tegen 9.30 uur kwamen wij aan op het treffen terrein al waar wij hartelijk werden begroet door vele bekenden, het was wel een heel stuk minder dan vorig jaar, ik schat zelf ongeveer de helft minder en dat allemaal door de bedenkelijke weersvoorspellingen.

De trike parkeren en een rondje langs de stands en de tenten lopen, overal kwamen wij weer bekenden tegen en werd een praatje gemaakt.
Dit jaar waren er maar weinig Britse trikers met hun meestal curiose trikes, wie wel weer er bij was was een Britse trike deze leek wel een kermis attractie, vol met doodshoofden, skeletten, mummies etc. achter op deze trike stond een doodskist met daarin en skelet.

Er werd gezegd dat voor de meeste Britten de overtocht te duur werd en ook mede door de ons wel bekende benzine prijzen waren ze er dit jaar maar in beperkte mate.
Om 10.30 uur werd er opgesteld voor de jaarlijkse rit naar het dorpje Heibloem om de kinderen van de Widdonck op te halen, Widdonck is een tehuis voor  jeugdigen van 4 tot 18 jaar met allerlei problemen, dus deze kinderen verdienen wel een verzetje.
Er waren dit jaar gelukkig weer voldoende trikes ter beschikking, dus er hoefden geen kinderen achter te blijven.

De tocht ging door het Limburgse platte (ja die hebben wij ook) land en tijdens de tocht bleef het op één stevige bui na verder droog en kwam af en toe de zon door.

Om 13.00 kwamen wij weer terug op het treffen terrein en konden de kinderen volop genieten van luchtkussen en spelletjes.

Wij gingen met onze lunch bonnen de broodjes en drinken ophalen en weer eens op het terrein kijken daar troffen wij weer bekenden die tijdens onze afwezigheid waren aan gekomen.

Op het terrein stond ook een Disco trike, een Duitse trike met een heel arsenaal versterkers, luidsprekers, radio´s een pc etc. De trike had een top koffer en een aanhanger die beide helemaal vol waren met muziek techniek, kijk maar eens naar de foto´s

I.v.m. de voorspellingen zijn wij zo tegen 14.30 uur weer huiswaarts gegaan en nu via een omweg via kleinere en lokale wegen
Toen wij huiswaarts reden waren er al 206 trikes verwelkomt, dit is een derde minder dan in het topjaar 2009 maar er werden nog wat trikers verwacht die pas laten konden komen. velen waren ook met de auto gekomen.

de terugreis was er gelukkig geen regen.

Een perfect treffen, prima sfeer, maar wij waren niet anders gewend.

Wij hoorden ook nog een gerucht dat op vrijdag 2 TFC leden een kijkje waren komen nemen, deze hebben wij jammer genoeg op zaterdag niet meer gezien.
De organisatie zet alles op alles om het helemaal perfect te krijgen, ook het sanitair was weer klasse, bij weinig treffens tref je zo schone toiletten aan.
Het terrein is perfect, veel kraampjes en dealers,  's middags in de tent een prima band en het eten en drinken is ook goed geregeld.Dus volgend jaar gaan wij zeker weer en hopen dan ook andere TFCers te treffen.

Groetjes de Limbotrikers Cor en Henny