Verslag Chaoten tour 2008-10-20

Ik ben actief op een Duits trikersforum, dit forum word o.a.  gebruikt door een groep trikers die verder geen site of iets anders hebben.

Ze hebben verder ook geen verplichtingen etc. alleen met trikes bezig zijn en verder veel plezier hebben is de hoofdzaak, omdat ze verder geen structuur hebben noemen ze zicht "de Chaoten"  en het moet gezegd worden, ze doen hun naam alle eer aan.

Binnen het genoemde forum heeft een van deze Chaoten het idee geopperd om de "BURGEN TOUR" in BelgiŽ te gaan rijden.

Dit zou dan zondag 19 oktober moeten plaatsvinden, de afspraak werd gemaakt om bij de oude Duits Belgische grensovergang op de autoweg bij Aken samen te komen. Wij  hadden met een andere triker stel afgesproken om gezamenlijk daar naar toe te gaan.

Om 10.15 uur stonden wij op de afgesproken plaatst en binnen  5 minuten waren wij met 3 trikes en 1 motor, dus op naar de grens.

Daar aangekomen bleken wij de eerste te zijn dus wachten. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer en rond 11.00 uur waren wij met 14 trikes en 1 motor.

Dus op naar BelgiŽ, en daar aangekomen ging het mis, wij hebben 3 keer de zelfde huizen gezien, 4 keer dezelfde bruggen en 5 keer dezelfde mensen, en die maar denken: wat zijn er veel trikes op de weg, dus werd besloten om dan maar de mergelland route te rijden en ergens wat te gaan eten.

Op de mergelland route aangekomen werd en gestopt bij velen onder ons bekende ijsboer alleen die verkoopt geen koffie en frites, dus op naar een friteboer, maar die was dicht dus terug en gestopt bij een restaurantje en ja hoor die had alles wat wij wilden.

Tijdens het eten de routekaart nagekeken en het bleek dat de "BURGEN TOUR" ook vlak in de buurt langs loopt dus na het eten op naar BelgiŽ en de tour gaan rijden. Nu ging het prima, ligt misschien aan de voorrijden want die kon alle borden wel vinden. Omdat het al later begon te worden en er diverse trikes van verre kwamen werd er halverwege gestopt en afscheid genomen.

Het gedeelte van de "BURGEN TOUR" wat wij gezien hebben is prachtig en wij willen volgend jaar deze tour eens helemaal gaan rijden.

Dus een echte chaotische tour maar wel veel plezier en daar gaat het om.

Wat betreft de foto's, het was vrij fris en omdat Henny niet kon fotograferen met dikke handschoenen aan moeten jullie het nu doen met de foto's die gemaakt zijn als wij stil stonden. Maar als wij de tour weer eens gaan rijden zullen wij als compensatie wel mooie plaatjes maken .

 

Groeten Cor en Henny